Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Куценко О.С… Його героїчний подвиг назавше у нашій пам’яті (ВІДЕО)

Дата: 01.05.2023 18:16
Кількість переглядів: 720

 28 квітня Жашківська громада прощалася із загиблим Героєм-земляком Куценком Олександром. 26-річного захисника України живим коридором зустрічали та проводжали в останню путь жителі сіл Вільшанка та Олександрівка
 

Куценко Олександр Сергійович (16.08.1996 р. н.) – народився і виріс у с. Олександрівка. Строкову військову службу проходив у Національній гвардії України, після чого твердо вирішив стати військовим. Тож у 2019 році вступив на військову службу за контрактом, брав участь в антитерористичній операції на сході держави. Після повернення продовжував служити у військовій частині м. Жашків. Неодноразово був відзначений високими нагородами від командування, користувався авторитетом і повагою у колег, був гордістю для односельців і опорою для родини. У 2020 році Олександр Сергійович одружився, оселився у с. Вільшанка, де разом з дружиною Кариною виховували сина і доньку.
 

 23.04.2023 р. під час виконання бойового завдання у відрядженні старший солдат, кулеметник відділення охорони взводу охорони військової частини А1606 Куценко Олександр загинув – унаслідок ворожого артилерійського обстрілу в районі с. Новокалинове Покровського району Донецької області. Останній спочинок боєць знайшов на рідній Олександрівській землі.
 

Рідні, друзі та знайомі завжди пам’ятатимуть Олександра Сергійовича як сердечного й привітного чоловіка, доброго й товариського земляка, колеги та побратими – як хороброго і принципового воїна, який свідомо обравши шлях військовослужбовця залишився вірним Військовій присязі.
 

Схиляють голови у скорботі та разом з усією громадою висловлюють щирі співчуття батькам, дружині, дітям, усім, хто знав і любив Олександра міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет та апарат виконкому Жашківської міської ради. 
 

 Кожний загиблий воїн – це болючий шрам для всіх нас. Віднині іще один мужній захисник України охоронятиме наш мир і спокій з небес. Його подвиг житиме у нашій пам’яті та наших серцях…
 Вічна слава Олександру!
 Назавжди в пам’яті! Назавжди в строю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь