Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Поблизу с.Бузівка упорядковують сміттєзвалище (ВІДЕО)

Дата: 27.04.2023 15:33
Кількість переглядів: 503

Проблема поводження з відходами, а саме їх зберігання, утилізація є особливо гострою як в країні в цілому, так і в нашій громаді, і є одним із чинників, який впливає на екологічну ситуацію та стан здоров’я наших мешканців.

У ході здійснення комплексу заходів із благоустрою населених пунктів Жашківської громади, з метою забезпечення утримання територій у належному санітарному стані та поліпшення екологічної ситуації, Жашківською міською радою, під керівництвом Ігоря Цибровського, здійснюється ряд заходів з метою впорядкування сміттєзвалищ, які знаходяться на території громади. Аби запобігти рознесенню решток побутових відходів комунальними працівниками за допомогою наявної спецтехніки системно проводяться роботи з підгортання місць, визначених під вивіз сміття.

Наразі увага спрямована на сміттєзвалище, що розташоване неподалік села Бузівка. Відведену свого часу ділянку упорядковують та планують закрити. Натомість за 200 метрів від неї облаштовують нове, більш зручне в експлуатації, місце для скидання відходів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь