Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Візитівку нашого міста прикрашатимуть сакури

Дата: 10.04.2023 12:25
Кількість переглядів: 465

Фото без опису

У рамках місячника благоустрою, озелененння та поліпшення санітарного стану Жашківської громади, який традиційно проходить навесні, працівники відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради, під керівництвом Інни Білик, висадили обабіч арт-об’єкту «Я люблю Жашків», що на Соборній площі, квітучі сакури. 

Передбачається, що ці рослини слугуватимуть окрасою міста впродовж Великодніх свят. Уже за кілька днів, 13 квітня о 14:30, деревця прикрашатимуть різнобарвними стрічками та розмальованими декоративними писанками. 
Така акція у Жашківській громаді цьогоріч відбуватиметься втретє і кожен охочий зможе долучитися та прив’язати власний святковий елемент декору. Але за умови, що прикраси не пошкоджуватимуть гілочок молодих дерев. 

Як відзначає міський голова Ігор Цибровський, озеленення міста – одна із важливих складових благоустрою, й тим, хто з власної ініціативи долучається до цієї справи, щира подяка. Залишається лише сподіватися на свідомість наших громадян, що нікому й на думку не спаде викопувати або нівечити саджанці, а надто Великодні деревця, що символізуватимуть початок нового життя.  Адже дбати про охайність міста та громади – наша спільна справа!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь