Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Освітня галузь у Жашківській МТГ під щоденною опікою (ВІДЕО)

Дата: 05.04.2023 17:14
Кількість переглядів: 461

Освіта Жашківської міської територіальної громади – це відкрита, різнопланова та самодостатня система, яка постійно модернізується з урахуванням вимог часу. Сприяють цьому як самі освітяни на чолі з начальником відділу Людмилою Рябоконь, так і, власне, міський голова Ігор Цибровський і депутати міської ради, які гідно тримають освітній фронт. Попри численні виклики, пов’язані з воєнним станом, самоврядці продовжують спрямовувати вагому частину коштів місцевого бюджету саме на поліпшення умов у навчальних закладах і розширення можливостей для розвитку дітей. Адже мова – про майбутнє! А за підтримки держави та у співпраці з міжнародними фондами реалізовують й корисні освітні проєкти.

Серед останніх, реалізованих міською радою та відділом освіти у партнерстві з дитячим фондом ЮНІСЕФ,  –  «Школа в коробці», розроблений для підтримки українських навчальних закладів. А це і забезпечення дітей необхідним шкільним приладдям, і допомога вчителям в організації навчального процесу, який і в тилових областях  переривається через повітряні тривоги та здебільшого продовжується в укриттях.

У рамках цього проєкту для закладів освіти громади надійшло 42 набори «Школа в коробці», куди входить канцелярське приладдя для застосування на уроках як у класах, так і в укриттях. А для першачків, які навчатимуться в опорних ліцеях громади – 78 наплічників з індивідуальними наборами канцтоварів.

Також, у продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю»  відділ освіти отримав іще 3 персональні гаджети для вчителів, які використовують дистанційну форму роботи з учнями.

         Отриманий транш допомоги передано педагогічним працівникам громади пропорційно до потреби та з урахуванням критеріїв розподілу, рекомендованих Міністерством освіти і науки України.

  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь