A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«Безпечна країна очима дітей»: Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» презентує соціальні відеоролики, створені дітьми

Дата: 03.04.2023 11:47
Кількість переглядів: 397

У період війни безпека громадян, у тому числі на дорогах, не втрачає актуальності та набула нових викликів. Зокрема, пошкодження доріг, встановлення блок- постів та відсутність вуличного освітлення через обстріли стали факторами, які змусили переглянути підходи до організації дорожнього руху на місцях. За даними Нацполіції України, кількість дорожньо-транспортних пригод, у тому числі резонансних, за період военного стану відносно зменшилася порівняно з аналогічним періодом минулого року, проте на фоні воєнних подій патрульними спостерігається часте ігнорування правил дорожнього руху як з боку водіїв, так і інших учасників дорожнього руху.

     З метою популяризації дотримання правил дорожнього руху серед дітей і дорослих та збереження людських життів, Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок ДТП» у рамках Національного проєкту «Безпечна країна» демонструє українцям світлини та відеоролики «Безпечна країна очима дітей».

     Соціальні відеоролики «Безпечна країна очима дітей» створені дітьми – учасниками щорічного Всеукраїнського молодіжного конкурсу фото- та відеоробіт «Безпечна країна». Соціальні відеоролики з питань безпеки дітей на залізниці створені за сприяння ПАТ «Укрзалізниця».

     Контент орієнтований в основному на молодь та стосується правил безпечного поводження на вулицях, дорогах, залізниці, пересування транспортом, необхідності використання світлоповертальних елементів у темний час доби, а також популяризації актуальних наразі навичок надання домедичної допомоги серед населення.

     На сайті Фонду www.dopomogadtp.com, у розділі «Соціальна реклама», можна ознайомитися з роботами «Безпечна країна очима дітей», створеними дітьми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь