A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Увага! Продовження проведення громадських обговорень кандидатур старост Бузівського та Безпечнівсько-Зеленорізького старостинських округів

Дата: 28.03.2023 15:23
Кількість переглядів: 861

Інформаційне повідомлення

про продовження проведення громадського обговорення

кандидатури старости Бузівського старостинського округу

 

ШИЛЮКА Дмитра Федоровича

 

Жашківська міська рада Черкаської області продовжує проведення громадського обговорення кандидатури старости Бузівського старостинського округу - ШИЛЮКА Дмитра Федоровича.

 

Громадське обговорення відбудеться шляхом виїзду робочих груп для збору підписних листів:

 

з 0900 до 1200  год. 03.04.2023 року  в приміщенні Бузівського ліцею (ЗЗСО) за адресою: вул.Свободи,1, с.Бузівка Уманського району Черкаської області;

 

з 1400  до 1700  год. 03.04.2023 року  в приміщенні Вільшанської філії КЗ «Жашківський МБК» за адресою: вул.Л.Українки 1, с.Вільшанка Уманського району Черкаської області.

 

 

Інформаційне повідомлення

про продовження проведення громадського обговорення

кандидатури старости Безпечнівсько-Зеленорізького старостинського округу

 

ЛИХОПІЙ Тетяни Вікторівни

 

Жашківська міська рада Черкаської області продовжує проведення громадського обговорення кандидатури старости Безпечнівсько-Зеленорізького старостинського округу.

 

Громадське обговорення відбудеться шляхом виїзду робочих груп для збору підписних листів:

 

з 0900 до 1200  год. 03.04.2023 року  в приміщенні Зеленорізької філії КЗ «Жашківський МБК» за адресою: вул.Григорєва 4а, с.Зелений Ріг Уманського району Черкаської області;

 

з 1400  до 1700  год. 03.04.2023 року  в приміщенні Безпечнівської філії КЗ «Жашківський МБК» за адресою: вул.Центральна 45, с.Безпечна Уманського району Черкаської області.

 

Протягом усього строку громадського обговорення -  з 3 по 24 квітня 2023 року у робочий час жителі старостинських округів можуть оформити підписний лист та подати письмові пропозиції та зауваження з обговорюваного питання у приміщенні Жашківської міської ради (вул..Захисників України, 17, м.Жашків) -  відповідальна особа ЯРОШ Інна Петрівна - головний спеціаліст апарату виконавчого комітету Жашківської міської ради,  тел.6 11 45.

 

Жителям старостинських округів для реєстрації та участі в громадському обговоренні при собі мати паспорт громадянина України.

Підписні листи оформляються членами робочої групи чи відповідальною особою шляхом заповнення громадянами – жителями старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, відомостей, зазначених у них, з обов’язковим підписанням колонки про надання згоди на обробку персональних даних. Волевиявлення особи щодо підтримки кандидата на посаду старости засвідчується її особистим підписом.

 

ОСОБИ, ЩО ПІДПИСАЛИСЯ В ПЕРІОД З 17.02.2022 - 24.02.2022  – ПОВТОРНОГО ПРАВА ПІДПИСУ  НЕ МАЮТЬ

 

Інформація про результати громадського обговорення буде оприлюднена не пізніше 09.05.2023 в громадсько-політичній газеті «Жашківщина», на веб-сторінці міської ради, в соціальній мережі «Фейсбук», на інформаційних стендах населених пунктів, в яких проводяться обговорення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь