A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ДЮКФП: спорт – рушійна сила, що об’єднує та надихає на перемоги! (ВІДЕО)

Дата: 23.03.2023 16:34
Кількість переглядів: 591

Коли мова про школу, а заразом про витривалість та кмітливість, спортивний азарт і бойовий дух, а головне вміння усе це використовувати у житті – значить про Дитячо-юнацький клуб фізичної підготовки Жашківської міської ради. Заклад є невід’ємним складником позашкільної освіти в Жашківській МТГ, очільник якої Ігор Цибровський вболіває за розвиток дитячо-юнацького спорту в громаді та спільно з депутатами докладає зусиль до створення сприятливих умов для навчання й самореалізації дитини як особистості в осередках позашкілля. А розвиток здібностей у молодого покоління лягає на плечі керівників гуртків. 

Колективом ДЮКФП, директором якого є Дмитро Мазур, робота з дітьми та юнацтвом організовується на принципі добровільного вибору фізкультурної діяльності. Сьогодні в клубі налічується 282 вихованці (від 6 до 18 років), які відвідують секції з боксу, панкратіону, дзюдо, атлетичної гімнастики, пауерліфтінгу, легкої атлетики, спортивного туризму, шахів та лікувальної гімнастики. Серед керівників гуртків – майстри та кандидати в майстри спорту, розрядники, призери та переможці чемпіонатів України і світу, відмінники освіти та медичний працівник. 
Дякуючи нашим героїчним ЗСУ спортивне життя в ДЮКФП не втихає й у воєнний період. Вихованці продовжують відвідувати улюблені секції, покращуючи як фізичну форму, так і стан здоров’я; беруть участь у турнірах і чемпіонатах різних рівнів, досягаючи вагомих результатів. 

У цьому навчальному році колектив клубу вирішив урізноманітнити дозвілля гуртківців ще й внутрішньо-клубними змаганнями – між вихованцями секцій, аби діти та їх тренери мали змогу побачити свої слабші й сильніші сторони для подальшої роботи над собою. 
«Козацькі забави» для вихованців середньої вікової групи (5-8 класів) пройшли 18 березня. 

ДЕТАЛІ У ВІДЕО

 

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ! ОПЕРАТИВНО

у Telegram-каналі, який має назву Жашківська МТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь