Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Весна надихає і спонукає до дій… (ВІДЕО)

Дата: 13.03.2023 16:07
Кількість переглядів: 494

 «Весна на порозі – Перемога в дорозі!» - такими сподіваннями цьогоріч зустрічаємо весну. Ну а представники культури Жашківської громади свої думки підкріплюють реальними діями, спрямованими на наближення перемоги. Тож у перші березневі дні аматори сцени, під керівництвом начальника відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інни Білик, згуртувалися для благородної справи. У реалізації задуманого заручилися підтримкою міського голови Ігоря Цибровського та влаштували на Соборній площі патріотично-розважальний концерт-ярмарок на підтримку ЗСУ. Головний атрибут свята – опудало у вигляді всім відомого уособлення агресії, яке демонстративно спалили по завершенні дійства. 

 А передувала цьому концертна програма – за участі аматорських вокальних і хореографічних колективів із різних куточків Жашківської територіальної громади, які дарували глядачам свою творчість та взяли активну участь в організації ярмарку. Під час проведення заходу вдалося зібрати 10 300 грн. Кошти передані у фонд Жашківської міської ради та будуть спрямовані на потреби захисників нашої громади. 

  «За цей рік ми показали, що ми єдині і сильні у своїй меті. І як маленькими, але впевненими кроками весна перемагає зиму, так і Україна переможе ворогів – спільними зусиллями всіх, хто захищає наші землі на фронті й у тилу»підкреслює очільник громади Ігор Цибровський, дякуючи всім учасникам, глядачам, гостям заходу за згуртованість та доброчинство. 

Разом ми сильні, бо наша сила - у єдності!

 

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ! ОПЕРАТИВНО

у Telegram-каналі, який має назву Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь