A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Досягнення дорослої збірної з футболу за 2023 рік

Дата: 22.02.2023 12:08
Кількість переглядів: 340

Фото без опису

Тим, хто вміє грати у футбол – зима не на заваді! Наші спортсмени – учасники СК «Жашківська громада», що діє на базі КУ «Стадіон Центральний» під керівництвом Богдана Лавренюка, підтверджують це системними тренуваннями та активною участю у змаганнях упродовж року.

 

Так, зокрема, у зимовий період доросла збірна СК «Жашківська громада», взяла участь у відкритому Чемпіонаті Монастирищенської громади з футзалу.

Матчі були досить цікавими, але нелегкими – з поразками та перемогами. Наші спортсмени, які до слова грають без легіонерів,  викладалися на повну, демонстрували безкомпромісну та запеклу боротьбу, командний стиль гри та хороший рівень підготовки. Тож у результаті футбольних поєдинків посіли 4 місце.

 

Дякуємо футболістам і зокрема тренерам Богдану Лавренюку й Олексію Піддубному за популяризацію футболу в громаді та примноження її спортивних здобутків.

 

Наразі земляки готуються до Чемпіонату області на великому полі. Тож побажаємо їм успіхів і витримки у наступних матчах! Боротися й лише утверджуватися, як спортивна сила Жашківської громади!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь