A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Санітарно-екологічний стан громади залежить від кожного його мешканця! (ВІДЕО)

Дата: 21.02.2023 18:02
Кількість переглядів: 374

 Цивілізоване поводження з побутовими відходами – один з головних факторів чистоти у місті, селах та комфортного проживання його мешканців. 

 Жашківська міська рада, під керівництвом Ігоря Цибровського, докладає максимум зусиль для належної організації в громаді вивезення побутових відходів, упорядкування наявних сміттєзвалищ та недопущення утворення стихійних. Уповноваженим підприємством, яке надає таку послугу та виконує роботи з благоустрою зазначених місць, є Жашківське виробниче управління житлово-комунального господарства. Тож Ігор Андрійович закликає укладати договори з підприємством і відповідально ставитись до процесу викидання сміття. 

 Наразі місячна плата для 1 мешканця приватного сектору становить 60 грн, багатоквартирного будинку – 49 грн, для підприємств – 310,10 грн за 1 куб. метр. Це та мінімальна вартість послуги, в собівартість якої закладено лише відсоток на оплату праці працівників, транспортні витрати та амортизація. А мав би входити відсоток і на розвиток підприємства та утримання сміттєзвалищ, що в реалі лягає на плечі місцевого бюджету. Втім останні складові не менш важливі, тож наприкінці минулого року за ініціативи очільника громади Ігоря Цибровського та підтримки депутатів міської ради, автопарк ВУЖКГ було укомплектовано новим бульдозером, завдяки якому комунальники можуть самостійно наводити лад на сміттєзвалищах міста та сіл громади. 

ДЕТАЛІ У ВІДЕО:

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь