Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Передали черговий вантаж підтримки на Херсонщину

Дата: 15.02.2023 09:11
Кількість переглядів: 426

Фото без опису

Війна принесла в Херсонську область розруху і життя під постійними обстрілами. Попри деокупацію, люди, які там залишились, потребують допомоги. Жашківська міська рада, під керівництвом міського голови Ігоря Цибровського, у міру можливостей, долучається до укомплектування гуманітарних вантажів для мешканців Херсонщини. Волонтерські поїздки, з власної ініціативи, здійснює своїм автомобілем Сергій Годьмаш, який хоч і знайшов прихисток у нашому місті, але продовжує опікуватися малою батьківщиною і своїми земляками.

Тож минулого тижня чоловік вкотре вирушив у зранену росіянами область з гуманітарною допомогою від Жашківської міської територіальної громади. Одяг, продукти харчування та засоби гігієни для дорослих і дітей роздали місцевим жителям, підтвердивши виконання волонтерської місії фотозвітом.

«Підтримуючи херсонців у цей нелегкий час, ми даруємо їм не просто матеріальні цінності, а надію на те, що разом ми, українці, подолаємо будь-які негаразди. Адже згуртовані – значить непереможні!» - прокоментував міський голова Ігор Цибровський

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь