Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Боєць О.Піскун життя віддав за країну, честь зберіг до кінця (ВІДЕО)

Дата: 14.02.2023 13:16
Кількість переглядів: 579

 Жашківська громада знову схилила голови в журбі, на небо пішов ще один захисник Батьківщини – черкащанин Олександр Піскун. Солдат Олександр Андрійович Піскун (27.01.80 р.н.) – народився і проживав у Черкасах, тож на військову службу по загальній мобілізації був призваний Черкаським ОМТЦК та СП 23.08.2022р. Стрілець-снайпер 1 аеромобільного взводу 7 аеромобільної роти 3 аеромобільного батальйону однієї з військових частин виконував свої функціональні обов’язки, виявляв стійкість і мужність, мав добрий рівень мотивації до військової служби, тож зарекомендував себе виключно з позитивної сторони й користувався авторитетом серед колег по службі. 

 2.02.2023 р. під час ведення бойових дій на Донеччині, боєць Піскун загинув, отримавши вогнепальне осколкове поранення голови у результаті мінометного обстрілу з боку противника. Останній спочинок Олександр Андрійович знайшов на рідній землі своїх батьків – у с. Тихий Хутір, де проходило його дитинство в канікулярний період і куди він завжди охоче повертався. Саме там 10 лютого зустріли й провели Героя-земляка мешканці Жашківської громади, сформувавши живий коридор пам’яті, прихиливши коліна й подякувавши за захист. У глибокій скорботі з приводу загибелі рідної й дорогої людини батьки, дружина, донька, брат, близькі й друзі. Поділяють їхнє горе та висловлюють щирі міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконавчого комітету Жашківської міської ради. 

 Це чергова непоправна втрата, яка пекучим болем залишиться у пам’яті. Ми ніколи не забудемо, як дорого коштує мирне небо над головою і ніколи не пробачимо ворогам тих жертв і страждань, які вони принесли на нашу землю. 

Вічна пам’ять і вічна слава воїну-захиснику О.А. Піскуну!

 Герої не вмирають!

 !!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву Жашківська МТГ Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь