A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Шкільна спартакіада Жашківської МТГ: волейбол серед дівчат

Дата: 13.02.2023 16:02
Кількість переглядів: 422

В рамках I спартакіади серед школярів закладів освіти Жашківської МТГ, 11 лютого в місті Жашків пройшли змагання з волейболу серед дівчат. Сім команд-учасників із  Скибинського ліцею, Острожанського ліцею, Жашківського ліцею №1,  Жашківського ліцею №3, Бузівського ліцею, Тетерівського ліцею та Соколівського опорного ліцею змагалися за право бути першими в цьому виді спорту.
Юні волейболістки показали змістовну, видовищну та емоційну гру. У підсумку, бронзовими призерами стали юні майстрині повітряного м'яча з Соколівського опорного ліцею, друге місце посіли волейболістки з Тетерівського ліцею, а чемпіонами громади, здолавши почергово своїх суперниць, стала команда Жашківського ліцею №1. Кращий гравець турніру – капітан команди-переможця  Анастасія Заіменко.
Відмітив колективну й індивідуальну майстерність гравчинь, фізичну підготовку і прагнення до перемоги міський голова Ігор Цибровський, який привітав фіналістів змагань з гідними результатами й спільно з методистом відділу освіти Олександром Дубовиком нагородив переможців і призерів грамотами та пам'ятними кубками. 
Дякуємо всім учасницям і їх наставникам за активність і популяризацію спорту серед молодого покоління. Кожен, хто взяв участь у спартакіаді – вже переможець, бо отримав корисний досвід, який спонукатиме до подальшого спортивного розвитку й вдосконалення ігрової майстерності.
Тож бажаємо юним спортсменам нових звершень і перемог – як на спортивній ниві, так і на життєвій! Жашківська громада пишається спортивною та активною молоддю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь