Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді стартувала перша шкільна спартакіада (ВІДЕО)

Дата: 09.02.2023 14:47
Кількість переглядів: 489

  4 лютого між закладами освіти Жашківської МТГ розпочалась шкільна спартакіада. Основна мета – пропагування фізичної культури і спорту, як одного із засобів здорового способу життя людини, формування в учнів любові до спорту, почуття колективізму та бажання до саморозвитку. 

  Першим етапом було змагання з волейболу серед юнаків. Волейбольні поєдинки проходили у спортивних залах Жашківського ліцеїв №1, №2 та №4. Загалом у трьох групах змагалися 11 команд юнаків. Найбільш видовищними виявились фінальні ігри – у безкомпромісній боротьбі свої найкращі технічні та фізичні навички демонстрували учні Соколівського опорного ліцею, Жашківського ліцею №1 та Скибинського ліцею. За результатами змагань, переможцями стали волейболісти Жашківського ліцею №1, срібними призерами – юні спортсмени Скибинського ліцею, а бронзу вибороли учні Соколівського опорного ліцею. 

Міський голова Ігор Цибровський, який охоче відвідує подібні заходи та всіляко сприяє розвитку спорту в Жашківській громаді, подякував усім, хто був ініціатором та організатором шкільної спартакіади, в тому числі – начальнику відділу освіти Людмилі Рябоконь та відповідальному за спортивний розвиток методисту Олександру Дубовику, учителям – за підготовку команд та вагомий внесок у популяризації спорту та здорового способу життя серед молодого покоління, а батькам – за талановитих дітей, які приємно вражали своїми фізичними навичками.

  Довідково: у рамках шкільної спартакіади, учні закладів освіти громади впродовж 2023 року змагатимуться в 11 видах спорту: волейбол для юнаків, волейбол для дівчат, баскетбол для юнаків, баскетбол для дівчат, футбол для дівчат, «Старти надій» для учнів 7 класів, футбол для юнаків, легка атлетика, настільний теніс, шахи та шашки. Тож наступним видом змагань, відповідно до календарного плану, буде волейбол серед учениць шкіл громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь