Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Продовжуємо підсилювати наших захисників (ВІДЕО)

Дата: 08.02.2023 16:55
Кількість переглядів: 513

 Українські захисники сьогодні потребують багато транспорту, адже з його допомогою можуть виконувати поставлені перед ними завдання. На жаль, через екстремальні умови експлуатації, спричинені активними бойовими діями, автомобілі швидко виходять із ладу і потребують заміни новими дієздатними. Тому необхідність в автопідсиленні є постійно.

 З перших днів війни Жашківською міською радою, під керівництвом міського голови Ігоря Цибровського, ведеться активна робота, спрямована на забезпечення наших захисників як транспортними засобами, так і іншими технічними приладами та військовим оснащенням. Закривати запити військовослужбовців вдається завдяки налагодженій співпраці з представниками місцевого бізнесу, коштом щомісячних фінансових надходжень від одноденного заробітку працівників міськради, комунальних установ і підприємств громади, благодійних внесків місцевих жителів, у тому числі й земляків, які проживають за кордоном. Серед таких – родина добре знаного на теренах Жашківщини педіатра Ніни Миколаївни Кравценюк. Дякуючи її доньці Мар’яні, Жашківській міській раді вкотре вдалося придбати позашляховик для ЗСУ.

 Днями автопідсилення передано нашим хлопцям, які проходять службу у 112 бригаді 252 батальйону військової частини А4659.

 Вони працюють на максимумі своїх можливостей, а ми, своєю чергою, піклуємося про те, щоб у них для цього були всі можливості.

 Цінуємо внесок кожного й дякуємо всім, хто воює за Україну – на фронті й у тилу!

 

‼️ВАЖЛИВО‼️ ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ❗️ 

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву   Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь