A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові розіграли Кубок пам’яті А. Добровольського (ВІДЕО)

Дата: 07.02.2023 17:20
Кількість переглядів: 423

 Його називали універсальним спортсменом, адже не було жодного виду спорту, який би він не міг опанувати і навчити тому дітей. 

 Анатолій Миколайович Добровольський понад 40 років пропрацював на освітянській і спортивній ниві, виховав не одне покоління спортсменів, котрі й до сьогодні не зраджують своїй пристрасті до спорту, навчають власних послідовників і вражають здобутками. 

 Освіту Анатолій Миколайович отримав у Черкаському педагогічному інституті. Почав свою педагогічну діяльність 1961 року в Жашківській школі №1 (сьогодні це ліцей №3), а з 1977 по 2003 – у спеціалізованій школі №1 (нині ліцей №1). Був затятим багатоборцем, який легко опановував різні види спорту (легка та важка атлетика, гімнастика, акробатика, гирі, штанга, плавання, ігрові види, лижний спорт і т.д.). 

 Анатолій Миколайович був не просто професійним викладачем спортивних дисциплін, а й чудовим психологом – підкреслюють його вихованці, які у 2011 році вперше ініціювали проведення баскетбольного турніру імені А.Добровольського, а вчитель завжди був присутній на спортивних заходах й охоче ділився досвідом з молодим поколінням. 30 березня 2022 р. Анатолій Миколайович пішов із життя. Тож цьогоріч його послідовники й уже їхні учні розіграли 

 Кубок пам’яті цієї непересічної особистості. Захід організований відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради за сприяння міського голови Ігоря Цибровського. 

28 грудня в спортивній залі Жашківського ліцею №1 зустрічалися дві жіночих («Студенти» та «Ліцей №1») і три чоловічих команди («Городище» -чоловіки, «Ветерани»- Жашків і «Пік-н-рол»). 

 У результаті нелегкої боротьби перемогу серед жіночих команд святкували «Студенти», ІІ місце – «Ліцей №1». У чоловіків І місце – «Ветерани»-Жашків, ІІ місце – «Пік-н-рол», ІІІ – «Городище». У конкурсах «Штрафні кидки» відзначено Віталія Ломачинського («Пік-н-рол»), Ілону Данилевську («Ліцей №1»); «Трьохочкові кидки» - Романа Мокрицького («Ветерани»-Жашків), Вікторію Склярук («Студенти»). 

 Переможців і призерів нагороджували кубками та медалями Ігор Цибровський і син А. Добровольського Ігор Анатолійович.

‼️ВАЖЛИВО‼️ ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ❗️ 

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву   Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь