Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Транспортні засоби для поліпшення якості й доступності освітніх послуг (ВІДЕО)

Дата: 06.02.2023 17:07
Кількість переглядів: 491

 Минулого місяця Соколівському опорному ліцею передано шкільні автобуси взамін тих, котрі використовувались до цього часу. А це й, зокрема, наданий у користування автобус ПОП «Соколівка», який донедавна відділу освіти доводилось орендувати через недостатню кількість власної спеціалізованої техніки.

Із набуттям Соколівського закладу статусу опорного, до шкільної родини додалось учнів з навколишніх сіл. Наразі тут навчається 230 дітей, 101 з яких потребують доїзду до школи із Конельських Хуторів, Конельської Попівки, Конели, а також Нестерівки та Доброї з Маньківської СТГ. А перевезення, відповідно до вимог, має бути комфортним і безпечним.

Урочисте вручення ключів відбулося на подвір’ї опорного ліцею за участі міського голови Ігоря Цибровського, депутата міської ради та керівника ПОП «Соколівка» Олександра Косенюка, начальника відділу освіти Людмили Рябоконь, старости Соколівського старостинського округу Олександра Міщенка та водіїв шкільного транспорту Івана Луценка і Сергія Сененка.

Наразі перевезення дітей і педагогічних працівників до закладів освіти організовано належним чином. Міський голова і депутати Жашківської міської ради тримають це питання на контролі та продовжують працювати над поповненням і оновленням автопарку відділу освіти.

 

ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ

 ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву: Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь