A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Знову втрата… На Донеччині загинув боєць Майборода А.В. (ВІДЕО)

Дата: 02.02.2023 16:43
Кількість переглядів: 892

  Він не гнався за визнанням чи нагородами, а просто виконував свій обов’язок з честю та гідністю. І виконав його до кінця… Андрій Майборода відважно боронив територіальну цілісність і незалежність України упродовж останніх кількох років, та на жаль цьогоріч війна забрала його життя, зруйнувавши мрії й майбутнє.

 Солдат Андрій Вікторович Майборода (10.07.1978 р.н.) – народився і виріс у Києві, службу в армії проходив у внутрішніх військах Харкова, здобув дві вищі освіти, працював у столиці, жив спокійним розміреним життям. У 2019 році твердо вирішив стати на захист Батьківщини й підписав контракт на службу в 72 бригаду Чорних Запорожців на посаді гранатометника. Розпочав свій бойовий шлях із Попасної. А після 24 лютого 2022 року брав участь у бойових діях на території Ірпеня, Броварів, Сєвєродонецька, Бахмута, Вугледару. Під час служби проявляв відповідальність, мужність, героїзм і до останнього подиху залишився вірним військовій присязі та українському народу.

 24.01.2023 р. боєць Андрій Майборода загинув від отриманих поранень, несумісних з життям, у результаті здійснення противником штурмових дій позицій підрозділу на Донеччині. Останній спочинок захисник України знайшов у с. Кривчунка – на рідній землі своїх батьків, де й відбулася церемонія прощання з Героєм-земляком. Жителі Жашківської громади прихилили коліна і голови перед відважністю, стійкістю та патріотизмом бійця.

 Важко знайти слова втіхи й підтримки для рідних і близьких загиблого. Це непоправна втрата, з приводу якої співчувають родині разом з усією громадою міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.

 Ніколи не забудемо тих, хто без вагань віддав найцінніше – своє життя – за свій народ і свою країну!

 Вічна пам’ять і слава Герою!

Герої не вмирають, вони живуть у пам’яті вдячного народу!

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву: Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь