A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

М.С. Крохмальний: війна забрала його життя у віці 50 років (ВІДЕО)

Дата: 27.01.2023 12:04
Кількість переглядів: 428

  І знову плаче небо… І знову Жашківська громада в жалобі… Страшна війна без жалю забрала життя ще одного Героя – земляка Миколу Крохмального.

 Микола Сергійович Крохмальний (29.08.1972 р.н.) – уродженець і житель с. Соколівка, який свого часу пройшов строкову військову службу, створив сім’ю, разом з дружиною дав життя та гідне виховання двом синам, сумлінно трудився – здебільшого, в місцевому сільгосппідприємстві «Соколівка», певний час у ПРАТ «Черкасирибгосп». Був добрим господарем, розсудливою, товариською людиною, яку поважали односельці, цінували рідні й друзі. Та, насамперед, Микола Сергійович був патріотом, який без вагань став на захист України та її народу в квітні 2022 р. Сержант – оператор відділення радіорозвідки взводу управління розвідувальної роти з честю та гідністю виконував свій громадянський і військовий обов’язок. 19.01.2023 р. у запеклому бою з ворогом на Донецькому напрямку наш земляк загинув.

  Тіло Героя у Соколівці зустріли вранці, 26 січня, живим коридором шани й, після звершення заупокійної панахиди, земляка провели в останню дорогу з усіма належними почестями. Прощалися із загиблим зі сльозима на очах, скорботою та болем від непоправної втрати. Бо він боровся, як Герой та помер, як Герой! 

Смерть Миколи Сергійовича – це не тільки біль родини, це біль усієї Жашківської громади. Розділяють цей біль і співчувають рідним і близьким міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради. 

Герої перестають народжуватися там, де втрачається народна пам’ять. Тож вічна пам’ять і вічна слава Українському Герою, який відважно боронив рідну землю та кожного з нас! 

Ім’я Миколи Сергійовича Крохмального буде вписане в історію нашої громади та країни, бо ВОЇНИ СВІТЛА не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес!

 

!!ВАЖЛИВО‼️ ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ! 

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі, який має назву  Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь