A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді колядували й щедрували на підтримку ЗСУ

Дата: 23.01.2023 14:10
Кількість переглядів: 506

Сьогодні ніхто не стоїть осторонь війни. Кожен свідомий житель Жашківської громади, від малого до великого, докладає всіх зусиль, аби допомогти нашим воїнам вигнати російських окупантів. Хтось готує смаколики,  плете маскувальні сітки, виготовляє окопні свічки, інші – збирають кошти для закупівлі необхідної амуніції та обладнання. І працівники та вихованці закладів культури теж «не пасуть задніх». Восени вони влаштовували благодійні концерти та ярмарки. А в період новорічно-різдвяних свят найактивніші організувалися колядувати та щедрувати для того, аби підтримати ЗСУ. 
 

Так, зокрема:
-активні учасниці жіночого вокального ансамблю «Литвинчанка» Литвинівської філії КЗ «Жашківський МБК (кер. Наталія Якубчик), під час Різдвяних віншувань, наколядували для військових земляків 7 929 грн; 
-учасниці гуртка вокального мистецтва Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК» (кер. Тамара Жуковська) ініціювали акцію «Щедрівка для ЗСУ», під час якої зібрали 4 670 грн;
-активні учасниці жіночого вокального ансамблю «Калинонька» Вільшанської філії КЗ «Жашківський МБК» (кер. Надія Голобородько) нащедрували 3 065 грн.
Таким чином наші колядники та щедрувальники зібрали на потреби армійців 15 664 грн. Кошти передали начальнику відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інні Білик, а вона своєю чергою - у фонд координаційного центру Жашківської міської ради. 

 

Міський голова Ігор Цибровський дякує насамперед організаторам та учасникам різдвяних ініціатив, а також усім небайдужим мешканцям означених сіл, які гостинно зустрічали митців, підтримували і донатили на ЗСУ.
В такій єдності й щирості сердець ми крок за кроком наближаємо Перемогу, вселяємо віру в наших захисників і надихаємо їх на нові подвиги в ім’я рідної України!
Дякуємо ЗСУ за можливість провести новорічно-різдвяні свята!
Працюємо далі…

 

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.


ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі - https://t.me/ZhashkivmTG

 Фейсбуці - https://www.facebook.com/zhOTGhttps://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютуб - https://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради - https://zhashkivska-gromada.gov.ua/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь