A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Для утримання сміттєзвалищ громади придбали новий бульдозер (ВІДЕО)

Дата: 13.01.2023 13:54
Кількість переглядів: 334

  Наприкінці 2022 року, за кошти місцевого бюджету придбано нову техніку для обслуговування сміттєзвалищ міста та сіл Жашківської громади. Бульдозер, вартістю 3,5 млн. грн. виконуватиме роботи з планування, підгортання та ущільнення твердих побутових відходів.

  Міський голова Ігор Цибровський дякує депутатам за підтримку ініціативи у виділенні коштів, оскільки питання належного утримання сміттєзвалищ – одне з актуальних і важливих.

  Свого часу в автопарку житлово-комунального господарства була відповідна техніка. Але за багато років експлуатації, неодноразових капітальних ремонтів вона вичерпала свої можливості й більше не підлягає відновленню. Тож із травня місяця підприємству вже доводилося орендувати трактор меншої потужності для виконання планових робіт на звалищі. Втім це те місце, яке потребує постійного упорядкування та догляду. Що розуміють і депутати міської ради, які у складі комунальної комісії виїжджали на об’єкт, проводили обстеження старого агрегату й у результаті прийняли рішення про укомплектування автопарку господарства новим бульдозером.

  Наразі ж, маючи в наявності свою комунальну одиницю працівники Жашківського  ВУЖКГ зможуть самостійно наводити лад на об’єктах, які знаходяться в межах територіальної громади.

  «Працюємо й будемо працювати над тим, щоб сміттєзвалища громади відповідали стандартам і рівню екобезпеки» – зауважив очільник Жашківської МТГ Ігор Цибровський.

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG

 

у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютубhttps://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь