A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Щодо включення до переліку об'єктів критичної інфраструктури

Дата: 12.01.2023 15:08
Кількість переглядів: 526

20 грудня набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2022 р. № 1384 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 р. № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури».

Наразі у Міністерстві аграрної політики та продовольства України відповідно до наказу від 21.12.2022 № 1049 утворено робочу групу з ідентифікації та категоризації об’єктів  критичної інфраструктури в секторі харчової промисловості та агропромислового комплексу.

Відтепер підприємства, що належать до зазначеного сектору, можуть подавати до Мінагрополітики документи для включення їх до переліку об’єктів критичної інфраструктури відповідно до Порядку віднесення об’єктів до критичної інфраструктури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 жовтня 2020 року № 1109 «Деякі питання об’єктів критичної інфраструктури».

Статус об’єкта критичної інфраструктури може надавати пріоритетність у забезпеченні електроенергією та впливати на бронювання військовозобов’язаних працівників.

З повним алгоритмом дій для подачі заявок можна ознайомитися на ресурсах Міністерства аграрної політики та продовольства України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь