Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Енергетикам Жашківщини подякували за відповідальну роботу (ВІДЕО)

Дата: 09.01.2023 16:56
Кількість переглядів: 188

 22 грудня відзначали своє професійне свято ті, хто прокладає шлях світлу – герої енергетичного фронту. Саме так сьогодні називаємо енергетиків, адже як ніколи раніше, усвідомлюємо значущість цієї важливої галузі та її працівників. Вони без перерви, вдень і вночі, у холод, під дощем чи снігом, роблять усе можливе і неможливе, щоб нормалізувати роботу енергетичної системи України після ворожих обстрілів. 
 

І енергетики Жашківщини щоденно працюють над тим, щоб мешканці громади були зі світлом і теплом; попри ризики і небезпеку, беруть участь в аварійно-відновлювальних роботах на території інших областей. Власне за цю відданість обраній справі, служіння українському народу, мужність і стійкість характеру дякували працівникам Жашківської філії  ВСП «Уманські енергетичні мережі» ПАТ «Черкасиобленерго» керівник підрозділу Сергій Орищук та очільник Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський.   
 

В ході урочистого заходу, який відбувся напередодні Нового 2023 року, кращих представників енергетичної галузі було відзначено грамотами, подяками та нагрудними знаками.

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG

 

у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютубhttps://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь