A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Назавжди 34: ще один земляк С. Войченко захищатиме нас із неба… (ВІДЕО)

Дата: 04.01.2023 20:37
Кількість переглядів: 399

Усе для нього тільки починалось. А доля, на превеликий жаль, розпорядилась по-іншому: наш мужній земляк Станіслав Войченко поповнив Небесний Легіон захисників України.

Станіслав Миколайович Войченко (18.12.1988 р.н.) – виріс і проживав у Києві, там же проходив строкову військову службу в частині Національної гвардії України, трудове життя поєднав із правоохоронною діяльністю.

Із 2015 р. Станіслав Войченко неодноразово був залучений до складу операції Об’єднаних сил на сході України, отримав статус учасника бойових дій і ветерана війни. З першого дня повномасштабної путінської агресії проти України Станіслав Миколайович виконував бойові завдання, брав участь у визволенні Києва, згодом – в запеклих боях на Донеччині. Там і обірвалося його життя – 21.12.22 р. під час артилерійського обстрілу. Солдат-навідник Войченко до останнього подиху залишався вірним військовій присязі і з честю виконав свій обов’язок перед Українською державою та її народом.

Останній спочинок Станіслав Войченко знайшов у с. Зелений Ріг Жашківської територіальної громади, де проходило його дитинство й куди він часто приїздив на гостини до дідуся й бабусі.

3 січня 2023 р. Героя-земляка зустріли живим коридором у Зеленому Розі й провели в останню дорогу з усіма належними почестями. У воїна залишилися батьки, сестра, рідні, побратими та друзі, які завжди пам’ятатимуть…

Висловлюють співчуття рідним і близьким з приводу загибелі Станіслава Войченка міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконкому Жашківської міської ради.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати гідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про загиблого захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті всіх, хто знав його, любив і шанував…

Низько схиляємо голови у скорботі.

Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну та кожного з нас.

Герої не вмирають!

 

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG

 

у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютубhttps://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь