Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Святкові зустрічі дітей громади зі Святим Миколаєм (ВІДЕО)

Дата: 22.12.2022 15:44
Кількість переглядів: 170

  Якими б складними не були часи, всі чекають на приємні несподіванки та увагу. Надто діти, в яких війна й так відбирає можливість спокійно навчатися, розважатися, комунікувати, відчувати радість життя повною мірою. 
 

  Тому з нагоди свята Миколая Чудотворця, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського,  упродовж цього тижня проходять святково-розважальні заходи для дітей Жашківської громади під девізом «Подаруймо дітям свято і віру у щасливе майбутнє!».
 

  Організатори, відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради, подбали про вибір безпечної локації з наявним поблизу укриттям та забезпечили максимальну кількість запрошень для дітей різних вікових груп, щоб кожен юний мешканець міста чи села мав змогу взяти участь у заході. А працівники та вихованці Комунальних закладів «Жашківський міський будинок культури» та «Мистецька школа»  підготували яскраву концертну програму, конкурси та розваги для гостей свята. З добрими побажаннями та гостинцями щоденно відвідують заходи Миколай Чудотворець і добре знайомі казкові персонажі, яких ми звикли бачити біля новорічної ялинки. 
 

  Побачити радість в очах дітей, наших маленьких патріотів – вартує справді великого! Дякуємо захисникам за можливість подарувати дітям свято в цей складний час, наповнити їхні серця вірою в добро та щасливе майбутнє.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь