A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Волейбол на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 13.12.2022 10:14
Кількість переглядів: 195

У рамках відзначення Дня Збройних Сил України, в Жашківській міській територіальній громаді провели турнір з волейболу для підтримки української армії.

Продемонструвати свою згуртованість і майстерність у цьому виді спорту зголосилися 4 команди: із Жашкова, Бузівки, Скибина та Соколівки.

Відкривали турнір, дякуючи волейболістам громади за участь і підтримку благодійного заходу міський голова Ігор Цибровський і депутат Жашківської міської ради Олександр Косенюк. Учасники та гості заходу дякували всім українським воїнам за захист в особі присутнього захисника України Володимира Приймака, який до війни викладав предмет «Захист Вітчизни» у Жашківському ліцеї №1, а нині проходить реабілітацію після бойового поранення.

Змагання пройшли у позитивній та дружній атмосфері, на високому емоційному підйомі, з напруженням спортивних пристрастей на волейбольному майданчику.

За підсумками гри, IV місце посіли бузівчани, III – жашківчани, II – волейболісти зі Скибина, а I – ВК «Сокіл» (с. Соколівка). Втім переможених того дня не було, адже збиралися насамперед задля підтримки ЗСУ. Зібрані кошти (3050 грн) будуть спрямовані на потреби наших захисників.

Жашківська міська рада та безпосередньо міський голова Ігор Цибровський висловлює вдячність відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради за організацію волейбольного турніру, відділу освіти – за надану спортивну залу для проведення турніру, командам-учасникам – за активність, а нашим Захисникам, які виборюють Перемогу, – за можливість займатися спортом і проводити змагання!

Ми сильні, бо ми – об’єднані!

 

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG

 

у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютубhttps://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь