A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

З піснею РАЗОМ до Перемоги!

Дата: 02.12.2022 14:22
Кількість переглядів: 130

Війна змінила життя кожного з нас, змінила цінності та пріоритети. Але незмінним залишається одне – віра в Україну й у нашу Перемогу. Із цієї вірою сьогодні кожен на своєму фронті продовжує робити усе можливе, щоб підтримати армію. Й аматори сцени Жашківської громади не стоять осторонь. За останні кілька місяців у селах громади відбувся справжній сплеск патріотичного духу – проведено низку благодійних заходів на підтримку ЗСУ – у рамках благодійного марафону  «З піснею до Перемоги».

Таку ініціативу начальника відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інни Білик та її колективу підтримав міський голова Ігор Цибровський і, відповідно, старости сіл, працівники та вихованці сільських закладів освіти та культури, небайдужі підприємці й місцеві жителі. Завдяки проведеним благодійним фестивалям-ярмаркам у місті та селах громади вдалося зібрати вагому суму коштів, зокрема: у Жашкові (за два заходи) – 41 253 грн., у с. Тетерівка – 26 304 грн., с. Вільшанка – 7 142 грн., с. Вороне – 24 005 грн., с. Соколівка – 26 484 грн., с. Бузівка – 24 821 грн., с. Пугачівка – 15 530 грн., с. Хижня – 14 842 грн., с. Сорокотяга – 17 451 грн., с. Конельська Попівка – 19 300 грн.

Виручені під час цих заходів кошти передані у фонд Жашківської міської ради та будуть спрямовані на потреби української армії, зокрема – наших земляків, які наразі на фронті.

           Ініціатори заходу та, зокрема міський голова Ігор Цибровський, висловлюють вдячність усім, хто долучився до благодійної справи.

Допоки ми на своїй землі відстоюємо власну незалежність – доти ворогу нас не зламати!

Разом переможемо!

 

!!ВАЖЛИВО!! ЧЕРПАЙТЕ ІНФОРМАЦІЮ ЛИШЕ З ОФІЦІЙНИХ ДЖЕРЕЛ!

 З МЕТОЮ НЕДОПУЩЕННЯ ПОШИРЕННЯ ФЕЙКІВ, ВВЕДЕННЯ НАСЕЛЕННЯ В ОМАНУ, нагадуємо офіційні інформаційні ресурси Жашківської міської ради. За інші джерела, які копіюють та видозмінюють нашу інформацію, Жашківська міська рада відповідальності не несе.

ОПЕРАТИВНО у Telegram-каналі https://t.me/ZhashkivmTG
 

у Фейсбуці https://www.facebook.com/zhOTG , https://www.facebook.com/groups/mistsevinovyny

Ютубhttps://www.youtube.com/channel/UCx87pTkyhMAMlPuguN_VqyA

на офіційному веб-сайті Жашківської міської ради https://zhashkivska-gromada.gov.ua/

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь