A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Майстри малої ракетки об’єдналися задля підтримки ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 28.11.2022 11:57
Кількість переглядів: 167

Спорт – це життя, здоров’я, сила та дружба.  А сьогодні ще й важливий елемент у механізмі роботи Жашківської громади, спрямованої на наближення перемоги та підтримку земляків, які на передовій. Представники  різних видів спорту гуртуються, щоб допомогти ЗСУ та продемонструвати силу духу й незламність українського народу. І тенісисти – не виняток.

19 листопада в спортивній залі Жашківського ліцею №2 відбувся Відкритий благодійний турнір Жашківської громади з настільного тенісу на підтримку ЗСУ, організований відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради за сприяння міського голови Ігоря Цибровського. У змаганнях взяли участь 15 команд – представники громади з Жашкова, Вороного, Скибина, Кривчунки та гості з Умані, Монастирищ, Ставищ і Червоного Кута. Під час урочистого відкриття Ігор Андрійович подякував спортсменам за активність і підтримку благодійних ініціатив громади. Адже такі турніри – чудова можливість підтримувати фізичну форму та не втрачати навиків гри, але передусім– це можливість тут, у тилу, демонструвати силу єдності українського народу, який любить свою країну і прагне бути небайдужим.

У результаті проведених ігор, ІІІ місце вибороли тенісисти з Жашкова (Остапенко Олег і Коваль Олександр), ІІ місце посіли гості з Умані (Канцер Андрій і Богульський Богдан), а перемогу святкували тенісисти з м. Монастирище (Галай Дмитро та Плиска Дмитро).

Переможці та призери змагань були відзначені кубками, медалями відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради та грамотами міського голови Ігоря Цибровського.

Зібрані кошти в рамках благодійного турніру (2 150 грн) передані у фонд Жашківської міської ради й будуть спрямовані на закупівлю необхідних речей нашим захисникам.

 

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст ОПЕРАТИВНО!  Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG, який має назву: Жашківська МТГ

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь