A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Відродження й розвиток футболу в Жашківській МТГ дає позитивні результати (ВІДЕО)

Дата: 18.11.2022 12:48
Кількість переглядів: 206

Упродовж двох місяців тривав перший Об’єднаний чемпіонат Джулинської футбольної ліги та Уманського району пам’яті загиблих захисників України. Серед команд, які брали участь у змаганнях, – СК «Жашківська громада», що функціонує на базі КУ «Стадіон Центральний» під керівництвом Богдана Лавренюка. До складу сильної та перспективної, за словами організаторів, команди, яка представляла на чемпіонаті Жашківську міську територіальну громаду, увійшли: воротарі – Артур Шевчук, Сергій Опіканець, захисники: Ігор Папаянін, Василь Коваленко, Володимир Бакуменко, Володимир Саранюк, Павло Хрущов, Вадим Ковбасюк, Владислав Пригодюк, Іван Корець, Володимир Федоров, Дмитро Хуторянський, Максим Яценко, Іван Мельник, півзахисники – Ілля Черняховський, Євген Дунда, В’ячеслав Когут, Борис Бондар, Ігор Вітюк, Ростислав Лещенко, Сергій Коваленко, нападники – Олексій Піддубний, Антон Росс.

Матчі проходили як на території Уманщини, так і Вінничини, тож потребували частих виїздів, а отже й спонсорської підтримки, яку надавали спортсменам упродовж чемпіонату міський голова Ігор Цибровський та прихильні до спорту, зокрема футболу, місцеві підприємці: родина Вусиків, родина Сторожуків, Сергій Кривенко та Микола Лагода, за що їм окрема подяка від командного складу СК «Жашківська громада» та особисто від Ігоря Андрійовича й Богдана Васильовича.

Приємно відмітити, що на цьому чемпіонаті СК «Жашківська громада» була серед команд-фаворитів, яка отримувала лідерство в багатьох матчах, демонструючи злагодженість дій, цілковиту самовіддачу на полі й бойовий настрій. Тож нашим футболістам із перших ігор прогнозували вихід у фінал. І хоча за підсумками вони не потрапили у трійку лідерів, але посіли 4 місце серед 14 команд. А це, погодьмось, гідний рівень!

«Наші земляки  не просто примножують спортивні досягнення Жашківської громади, а й є взірцем для молодого покоління – що не менш цінно!» - відзначає у відео міський голова Ігор Цибровський, дякуючи всім, хто докладає до цього зусиль.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь