A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жительці Жашківської громади Л. Безрукій вручили державну нагороду за героїчне материнство (ВІДЕО)

Дата: 04.11.2022 15:54
Кількість переглядів: 181

З-поміж високих державних відзнак найпочеснішою нагородою є звання «Мати-героїня» – це державне визнання материнської самовідданості, наполегливої й кропіткої праці та любові, які жінки вкладають у виховання своїх дітей.

 

Серед ушанованих цим званням, відповідно до наказу Президента України, –  жашківчанка Леся Василівна Безрука. Жінка дала життя й гідне виховання сімом дітям, двоє з яких досягли повноліття, має одного внука.

 

За відмінне виконання материнського обов’язку, створення умов для всебічного розвитку доньок і синів, формування у них високих духовних і моральних якостей дякували матері-героїні голова Уманської районної державної адміністрації Ігор Миклащук і очільник Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський, які 3 листопада вручили жінці посвідчення та нагрудний знак до почесного звання.

 

«Мати-героїня»  – не просто державна нагорода, а прояв глибокої вдячності та поваги до материнства – підкреслив Ігор Андрійович, привітавши Лесю Василівну від імені депутатів, апарату та членів виконавчого комітету Жашківської міської ради.

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст ОПЕРАТИВНО??  Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG, який має назву: Жашківська МТГ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь