A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Пугачівка доєдналася до благодійного марафону «З піснею до Перемоги!» (ВІДЕО)

Дата: 03.11.2022 09:13
Кількість переглядів: 321

«В єдності – наша сила» - під таким девізом у Пугачівці, напередодні Дня села, 21 жовтня, пройшов фестиваль-ярмарок на підтримку ЗСУ. Захід проводився у рамках благодійного марафону «З піснею до Перемоги!», який, нагадаємо, ініційований представниками культурної сфери Жашківської територіальної громади при підтримці міського голови Ігоря Цибровського.

 

Отож під керівництвом старости Пугачівського старостинського округу Валентини Мамочки та кропіткої роботи завідуючої Пугачівської філії КЗ «Жашківський МБК» Тамари Жуковської в центрі села було організовано патріотичний захід, у якому взяли участь працівники старостату, ліцею, дошкільного закладу освіти, амбулаторії, місцеві аматори сцени та всі небайдужі жителі села – від молодшого до старшого. Відгукнулись на запрошення й учасники художньої самодіяльності села Острожани. Відбувалось дійство за підтримки та участі, начальника відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради Інни Білик, працівників КЗ «Жашківський МБК» й директора ТОВ «Тікич-Агро» Тамари Карпович, яка не стоїть осторонь реалізації будь-яких проєктів у селі, тим паче – спрямованих на підтримку захисників України.

 

Спільними зусиллями з вірою в Перемогу й вдячністю ЗСУ в Пугачівці зібрали 15 530 грн. Кошти передані у фонд Жашківської міської ради та будуть спрямовані на потреби захисників нашої громади.

 

Ініціатори заходу та, зокрема міський голова Ігор Цибровський, висловлюють вдячність усім, хто долучився до благодійної справи.

Допоки ми на своїй землі відстоюємо власну незалежність – доти ворогу нас не зламати! Разом переможемо!

 

Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст ОПЕРАТИВНО!

 Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG, який має назву: Жашківська МТГ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь