A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській МТГ дбають про безпеку перевезення дітей (ВІДЕО)

Дата: 28.10.2022 14:15
Кількість переглядів: 196

 В умовах воєнного стану, попри всі труднощі сьогодення, в Жашківській територіальній громаді здійснено все належне, щоб діти мали якісну освіту.  Міський голова Ігор Цибровський тримає під контролем відповідні напрямки організації навчального процесу, одним з яких є підвезення учнів до освітніх закладів. Тож минулого тижня відбулась комплексна перевірка технічного стану шкільних автобусів та безпосередньо умов перевезення дітей – за участі Ігоря Цибровського, начальника відділу освіти Людмили Рябоконь і фахівця міської ради з питань цивільної безпеки Руслана Бішука.

  Із початку навчального року відпрацьовано п’ять маршрутів підвезення дітей до гімназій, ліцеїв та дошкільних закладів. Зокрема, до Соколівського опорного ліцею – із Конельських Хуторів, Конельської Попівки, Нестерівки та Конели; до Бузівського ліцею – із Зеленого Рогу та Сабадаша;  до  Пугачівського – із Кривчунки, Житників і Шуляків; до Вороненського – із Хижні, Охматова та Сорокотяги. Також задіяні маршрути для перевезення дітей до міських закладів освіти, зокрема в ліцеї №1, №3, №5 – з Леміщихи, а в ліцей № 2 – із Сорокотяги, Вільшанки та  Марійки. Наразі, в автопарку нараховується 13 шкільних автобусів, один з яких наданий ПОП "Соколівка". Орендований транспортний засіб теж перебуває в обслуговуванні автопарку відділу освіти, тож, відповідно на його утримання, як і всіх інших автобусів, виділяються кошти з бюджету громади. Втім не стоять осторонь і самі власники, керівники ПОП «Соколівка» Володимир і Олександр Косенюки, які зі своєї сторони також дбають  про належний технічний стан наданого транспорту. За що їм окрема подяка.

  За результатами перевірки, критичних недоліків у стані автобусів і готовності водіїв дбати про безпечне перевезення дітей не виявлено, однак дрібні також потребують відповідного реагування, щоб ні на сьогодні, ні на перспективу жодних проблем не виникало – наголосив Ігор Андрійович, вказавши механіку по випуску автобусів чіткі терміни, в які повинно бути все виправлено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь