A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Соколівці провели благодійний фестиваль-ярмарок на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Дата: 26.10.2022 14:18
Кількість переглядів: 352

  У рамках благодійного марафону «З піснею до Перемоги!», ініційованого представниками культурної сфери Жашківської громади при підтримці міського голови Ігоря Цибровського, було проведено фестиваль-ярмарок для збору коштів на потреби ЗСУ і в селі Соколівка.

  Жителі Соколівки демонструють згуртованість і завзятість у всіх справах, за які беруться. Тож і в організації цього заходу соколівчани вкотре довели, що й у такий непростий час вони єдині у прагненні наблизити Перемогу, міцно тримаючи волонтерський фронт.

  В організації виставкового ярмарку та підготовці соціальних сфер села варто віддати належне старості Соколівського старостинського округу Олександру Міщенку. За його сприяння у благодійній справі взяли участь працівники та вихованці Соколівського опорного ліцею та ЗДО «Ромашка», учасники клубних формувань закладу культури та аматори декоративно-ужиткового мистецтва села. Підтримала дійство і родина Косенюків, яка долучається до всіх ініціатив на території села, а що стосується допомоги ЗСУ – і поготів: Володимир Володимирович та Олександр Володимирович, як керівники потужного ПОП «Соколівка», надають вагому допомогу українським захисникам починаючи з 2014 року.

  Про змістовну патріотично-творчу програму подбали місцеві аматори сцени – працівники та вихованці Соколівської філії КЗ «Жашківський МБК» під керівництвом Юлії Тарасової, та учні закладу освіти. Долучилися й колективи Конельськохутірської філії КЗ «Жашківський МБК». Вдало підібраний репертуар виконавців, тематичні хореографічні постановки та інсценівки – усе це створювало піднесену атмосферу в залі. Усім селом того дня згадали й вшанували пам’ять свого земляка – азовця Володимира Ходаківського й в такій згуртованості донатили, щоб підтримати тих, хто нині боронить українські землі від ворога.

  Спільними зусиллями в Соколівці зібрали 26 484 грн. Кошти передані у фонд Жашківської міської ради та будуть спрямовані на потреби захисників нашої громади.

Організатори та, зокрема міський голова Ігор Цибровський, дякують усім, хто долучається до благодійних справ.

  Разом наближаємо Перемогу!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь