A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

«КРОС-ПОХІД» для любителів активного дозвілля (ВІДЕО)

Дата: 06.10.2022 14:23
Кількість переглядів: 343

1 жовтня на Центральному стадіоні міста любителі яскравих емоцій та спортивних розваг з елементами туризму долали крос-похід. Так креативно та драйвово відзначити Міжнародний день туризму запропонували мешканцям громади відділи освіти та культури Жашківської міської ради спільно з Дитячо-юнацьким клубом фізичної підготовки – за підтримки очільника Жашківської МТГ Ігоря Цибровського.

 

Випробувати себе на міцність і витривалість зголосилося 7 команд, у які об’єдналися люди різного віку, професій і туристичного досвіду. Головний суддя змагань, він же головний турист Жашківської громади, керівник турклубу «Блудний грунь» Сергій Сорокін разом зі своїми колегами, працівниками ДЮКФП, подбали про те, аби програма спортивних розваг була насиченою та різноманітною, а кожен із етапів цікавим і водночас доступним для виконання учасниками без спеціальної підготовки.

 

Цього разу на команди чекали: фігурне водіння велосипеда, переправа по колоді через яр, переправа по жердинах через болото, переправа за допомогою маятника, підлаз та медична підготовка.

 

Загалом усі учасники гідно подолали затверджені етапи та головне – отримали неймовірний заряд бадьорості й чудовий настрій. Тож, попри розподілені призові місця, переможених того дня не було, бо ж найвищою нагородою для любителів активного відпочинку став приємно проведений час в дружній невимушеній атмосфері. А по завершенні крос-походу організатори частували учасників і глядачів жашківською юшкою й трав’яним карпатським чаєм.

 

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь