A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Культурний фронт Жашківської громади працює на перемогу (ВІДЕО)

Дата: 04.10.2022 14:15
Кількість переглядів: 325

Стійко, професійно та самовіддано працює галузь культури Жашківської територіальної громади в умовах воєнного стану. Просвітницька діяльність, робота з учнівською молоддю, проведення мистецьких патріотично-розважальних і спортивних заходів, волонтерство – фронт діяльності працівників культури широкий і різноманітний. Серед втілених в життя проєктів – більшість спрямовані на збір коштів для потреб армії, підтримку бойового духу військових, позитивного настрою у населення та збереження української самобутності.

Останній із таких – благодійний фестиваль-ярмарок на підтримку ЗСУ – відбувся  25 вересня у Жашкові, на Соборній площі. Організатори, відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму, за підтримки Жашківської міської ради, небайдужих підприємців, кондитерів, арт-майстрів, художників, рукодільників, підготували чудове дійство з різноманітними заходами та сюрпризами. Це й концертна програма з нотками патріотизму за участі працівників і вихованців КЗ «Жашківський МБК», КЗ «Мистецька школа» та юнацького рок-гурту «Freedom», участь у патріотичному караоке та безпрограшній лотереї, благодійний ярмарок із солодощами, випічкою, плетеними із бісеру виробами, написаними місцевими майстрами картинами, створенням аква-гриму та фото з аніматорами – ведмедем Байрактаром і зайчихою Джевеліною.

У святковій, по-родинному теплій, атмосфері люди охоче підтримували організаторів, яким цього разу вдалося зібрати 26 253 гривні.

У такий непростий час важливо гуртуватися, збирати гривню до гривні й допомагати нашим захисникам. Не менш важливо застосовувати свою мистецьку зброю й для підтримки психологічної рівноваги цивільного населення, яке також виснажене війною. З цією метою керівник відділу культури, молодіжної політики, спорту та туризму Інна Білик, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського, активних старост, спільно з творчим колективом ініціює організацію подібних заходів і в селах Жашківської громади. Тож робота, спрямована на наближення перемоги, лише набирає обертів.

 

 

Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь