A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Турбота про людей старшого віку – серед пріоритетів (ВІДЕО)

Дата: 03.10.2022 16:02
Кількість переглядів: 354

Питання якісного надання послуг соціально-незахищеній категорії громадян перебуває на постійному контролі Жашківської міської ради та зокрема міського голови Ігоря Цибровського. Особлива увага спрямована на людей похилого віку, одиноких та з обмеженими фізичними можливостями. Для них соціальними працівниками КЗ «Центр надання соціальних послуг» організовується як адресне надання допомоги – із системним відвідуванням вдома, так і цілодобова опіка – за тими, хто перебуває на стаціонарному догляді у Вороненському відділенні надання соціальних послуг.

Минулого року, завдяки проведеному комплексу робіт, було значно покращено умови проживання підопічних цього відділення – здійснено поточний ремонт каналізаційної та водопровідної мережі, облаштовано централізоване водопостачання до будівлі, капітально відремонтовано внутрішні мережі електропостачання, замінено вікна на нові енергоощадні, виконано промивку системи опалення, заключено договір на оренду котельні з теплопостачальною організацією, закуплено електричну плиту для приготування їжі  та усі необхідні матеріали для проведення поточного ремонту у житлових й підсобних кімнатах, тощо.

Сьогодні у затишному й комфортному приміщенні під опікою кваліфікованого персоналу проживає 36 осіб, переважна більшість яких – люди старшого віку. Загалом соціальними працівниками КЗ «ЦНСП» обслуговується 181 особа. Напередодні Міжнародного дня людей поважного віку, за дорученням міського голови Ігоря Цибровського, цій категорії громадян було передано продуктові набори, а мешканців стаціонарного відділення Ігор Андрійович відвідав і привітав особисто. Користуючись нагодою посадовець перевірив, як дбають про громадян, котрі потребують сторонньої допомоги та в особі керівника комунального закладу Ірини Коваль подякував усім працівникам за належне виконання обов’язків, турботу про підопічних, створення затишку і родинної атмосфери.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь