A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Подякували за подвиг в ім’я миру та привітали з 95-річчям (ВІДЕО)

Дата: 28.09.2022 16:50
Кількість переглядів: 352

26 вересня виповнилося 95 років учаснику бойових дій Другої світової війни, найстаршому жителю с. Соколівка –  Петру Андрійовичу Рязанову.

Привітати ветерана з поважним ювілеєм завітали голова Жашківської міської територіальної громади Ігор Цибровський і староста Соколівського старостинського округу Олександр Міщенко.

 

Попри поважний вік та слабке здоров’я, з обличчя Петра Андрійовича не сходила посмішка, з якою зустрічав шановних гостей. Разом з ювіляром приймала вітання його донька Валентина, яка й поділилася батьковими спогадами про буремні роки війни, створення сім’ї, приїзд у Соколівку й довгу трудову діяльність.

 

Багато гарних і вдячних слів було сказано ювіляру від імені жителів усієї громади – за внесок у здобуття перемоги над нацизмом, за багаторічну працю на благо Жашківщини та гідно пройдений життєвий шлях. В знак пошани візитери вручили Петрові Андрійовичу символічні презенти від себе особисто та керівників місцевого сільгосппідприємства ПОП «Соколівка» Володимира й Олександра Косенюків та висловили сподівання, що неодмінно зустрінуться в день його 100-літнього ювілею.

 

Згадуючи минуле, шануючи ветеранів, ми віримо у майбутнє і крок за кроком йдемо до Перемоги сьогодні.

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь