Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашкові триває поточний дрібний ремонт доріг (ВІДЕО)

Дата: 27.09.2022 16:00
Кількість переглядів: 312

  Навіть в умовах воєнного стану, попри складну фінансову ситуацію у місцевому бюджеті, очільник громади Ігор Цибровський спільно з депутатами Жашківської міської ради продовжують дбати про створення зручних і безпечних умов для пересування містом водіїв та пішоходів.  

  Нині в Жашкові триває поточний дрібний ремонт доріг комунальної власності, де виявлені найбільш аварійні ділянки. Роботи проводяться на тих вулицях, перелік яких затвердила Черкаська обласна військова адміністрація, а це сьогодні є обов’язковою умовою! Зокрема це: вул. Захисників України, вул. Шевченка, вул. Черкаська, вул. Набережна, вул. Городищанська, вул. Василя Стуса, вул. Черняхівського, вул. Соборна, перехрестя вул. Соборна – Захисників України – Шевченка, вул. Учительська, вул. Святкова, вул. Ринкова, перехрестя вул. Ринкова та пров. Одеський, вул. Одеська, вул. Миру, перехрестя вул. Святкова та пров. Ягідний, вул. Вокзальна, перехрестя вул. Вокзальна та пров. Вокзальний, вул. Курчатова, вул. Матросова, вул. Чкалова, вул. Польова, вул. Тополина, вул. Тесленка, пров. Лікарняний, вул. Лікарняна, перехрестя пров. Павлова та вул. Хрещатик, вул. Перемоги, вул. Маслозаводська, вул. Заводська, вул. Спортивна, вул. Пушкіна, вул. Євгенії Любомської, вул. Сахалінська, вул. Залізнична, перехрестя вул. Героїв АТО та Залізнична, вул. Волошкова, вул. Світанкова. 

  «У минулому році акцент із поліпшення дорожньої інфраструктури робився на села, які увійшли до складу Жашківської МТГ. Цьогоріч також планувалося виконати чимало робіт, але війна внесла корективи та обмежила можливості місцевого бюджету. Тож наразі робимо те, що можемо – усуваємо аварійну ямковість у місті, де найбільший рух транспорту. Переконаний, що після нашої перемоги, а вона близько, ми обов’язково повернемося до реалізації старих та нових планів і продовжимо розвивати наші села та місто.» – підсумував міський голова Ігор Цибровський.

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст!

Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь