A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Жашківській громаді відзначили працівників дошкілля

Дата: 27.09.2022 15:49
Кількість переглядів: 313

Традиційно, з нагоди відзначення Всеукраїнського дня дошкілля, у Жашківській громаді вшановують працю вихователя та всіх дошкільних працівників. Міський голова Ігор Цибровський та начальник відділу освіти Людмила Рябоконь привітали з професійним святом директорів закладів дошкільної освіти громади та в їх особі вихователів і всіх тих, хто забезпечує змістовне й комфортне перебування малюків у дошкільних закладах. Щедрі вітання на адресу винуватців свята лунали й від їхніх маленьких вихованців. Опісля відбулося відзначення старанних працівників та колективів дошкілля.

Тож з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля, за самовіддану працю й вагомий особистий внесок у розвиток освітньої галузі, Почесними грамотами Жашківської міської ради нагороджено: Кремсал А.В. (вихователь Жашківського ЗДО «Ромашка» №4), Типак Людмилу Михайлівну (вихователь Жашківського ЗДО «Золотий ключик» №6).

Грамотами Жашківської міської ради за вагомий внесок у розвиток освітньої галузі нагороджено Ващук Т.М. (директор Конельського ЗДО «Сонечко»), за якісну підготовку до нового навчального року та створення належних умов для виховання підростаючого покоління – колективи Сорокотязького ЗДО «Гніздечко» та Жашківського ЗДО «Сонечко» №3.

Грамотами відділу освіти Жашківської міської ради за якісну підготовку до нового навчального року та створення належних умов для виховання підростаючого покоління нагороджено колективи Сабадаського ЗДО «Волошка», Пугачівського ЗДО «Сонечко», Зеленорізького ЗДО «Суничка», Жашківського ЗДО №2 «Ялинка» та Жашківського ЗДО «Золотий ключик» №6.

Грамотами відділу освіти Жашківської міської ради за вагомий розвиток дошкільної освіти й творчий креативний підхід до роботи нагороджено Парфенюк Ю.О. (вихователь Жашківського ЗДО «Малятко» №1), Савчук Е.Г. (музичний керівник Жашківського ЗДО «Малятко» №1), Дубик В.В. (вихователь Жашківського ЗДО «Малятко» №1), Павліченко Н.П. (вихователь Жашківського ЗДО «Сонечко» №3), Мельник Н.А. (вихователь Жашківського ЗДО «Сонечко» №3). А за зразкове виконання службових обов’язків, високий рівень виробничої дисципліни грамоти відділу освіти отримали Гушан Т.М. (завгосп Жашківського ЗДО «Ромашка» №4) і Драч І.П. (медсестра Жашківського ЗДО «Ромашка» №4).

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст!

Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь