A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Боєць Артем Наумович із с.Скибин поповнив лави Небесної варти (ВІДЕО)

Дата: 22.09.2022 08:42
Кількість переглядів: 324

  Квіти, молитви, море сліз і люди, які попри дощ опустились на коліна… У Жашківській громаді провели в останню дорогу захисника України Артема Анатолійовича Наумовича, який проживав на сході, а останній спочинок знайшов у с. Скибин – на рідній землі своїх батьків.
  Артем Анатолійович Наумович (18.09.1987 р.н.) – народився в м. Єнакієве Донецької обл., там здобув освіту, пройшов службу в прикордонних військах, брав участь в антитерористичній операції на сході, користувався авторитетом у побратимів і повагою у керівництва, був відзначений нагородами та подяками Президента України.
  З початком повномасштабного російської вторгнення Артем Наумович з дружиною оселився на батьківщині своєї родини – у Скибині. Але усвідомлюючи свій обов’язок перед державою, одразу ж став на її захист. Майстер-сержант Артем Анатолійович був стрільцем – помічником гранатометника 6-ої механізованої роти, 2-го механізованого батальйону військової частини А2167. Під час служби проявляв виключно мужність і героїзм й до останнього залишився вірним Військовій Присязі та Українському народові.
  16.09.2022 р., за два дні до свого 35-річчя, Артем Наумович загинув – від отриманих поранень не сумісних з життям у результаті здійснення противником артилерійського обстрілу позицій підрозділу поблизу населеного пункту Водяне Волноваського району Донецької області.
  З полеглим Героєм сучасності Жашківська громада прощалася 20 вересня у с. Скибин, утворивши живий коридор пам’яті та опустившись на коліна.
  У Артема залишилися дружина, батько, брат, родичі, які проживають у Скибині, та мама, яка наразі на жаль знаходиться в окупації.
  Поділяють горе родини та висловлюють щирі співчуття з приводу передчасної трагічної втрати молодого захисника України міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконавчого комітету Жашківської міської ради.
  Нехай душа загиблого Артема Наумовича знайде вічний спокій…
?? Герої не вмирають, вони залишаються у вічних серцях!
Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! ??


  Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст!
Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь