Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Втретє відбувся футбольний турнір Жашківської громади за Кубок ім. Василя Сопінського (ВІДЕО)

Дата: 13.09.2022 15:50
Кількість переглядів: 353

Традиційно наприкінці літа у Жашківській громаді розігрується Перехідний Кубок з футболу імені Василя Васильовича Сопінського – спортсмена - аматора, багатоборця, чемпіона України з перетягування каната, багаторазового фіналіста та призера чемпіонатів, кубків та суперкубків України з перетягування каната, кандидата в майстри спорту України з перетягування каната, багаторазового чемпіона та призера чемпіонатів Черкаської області й Жашківського району з футболу, учасника та переможця районних змагань з боксу, спортивного туризму, легкоатлетичних змагань, волейболу.

Вшанували пам’ять свого земляка та принагідно всіх полеглих патріотів України й цього року. Турнір із футболу провели 27 серпня, в рамках відзначення 31 річниці Незалежності, за підтримки міського голови Ігоря Цибровського та за участі трьох команд: СК «Жашківська громада» - молодь, збірна села Бузівка та збірна команда «Ветерани».

Про те, аби змагання пройшли на належному рівні подбали організатори заходу – відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради спільно з колективом КУ «Стадіон Центральний», які підготували футбольне поле до гри, та працівниками КЗ «Жашківський МБК», які забезпечили урочисте відкриття турніру.

Вдалої гри, а головне – без травм, побажав учасникам турніру очільник громади Ігор Цибровський, подякувавши за популяризацію здорового способу життя та збереження пам’яті про непересічну особистість у спортивних надбаннях Жашківщини. Користуючись нагодою, Ігор Андрійович передав гравцям вітання з-за кордону й від дружини Василя Сопінського.

Дружні матчі проходили в запеклій боротьбі й при палкій підтримці вболівальників. У кожної команди були свої переваги – досвід, молодість, згуртованість та одне спільне бажання – приємно й з користю провести час, вшанувати пам’ять друга, батька, наставника, знаного спортсмена Василя Сопінського, який залишив по собі добру згадку в серцях багатьох.

За результатами ігор, третє місце посіли бузівчани, друге – поступившись амбітній молоді, взяли ветерани, ну а Перехідний кубок цьогоріч у СК «Жашківська  громада», гравцем якої є син В. Сопінського – Дмитро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь