A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У с. Тетерівка, з допомогою грантових коштів, запрацював спортивно-реабілітаційний центр (ВІДЕО)

Дата: 09.09.2022 16:10
Кількість переглядів: 623

Отримати грант на розвиток бізнесу можливо не лише з допомогою держави, а й благодійних громадських організацій за підтримки міжнародної спільноти. Яскравий тому приклад – уродженка с. Тетерівка, наразі зі статусом внутрішньо переміщеної особи з Одеси, Тетяна Моголдян.

Ця тендітна жінка свого часу змушена була боротись з важкою хворобою, пройшла довгий шлях реабілітації й зуміла відновитися. Тож повернувшись через війну на малу батьківщину, перебуваючи у пошуках роботи, вирішила розвивати саме спортивно реабілітаційний напрям. Оформила свою ідею в повноцінний проєкт і отримала допомогу у вигляді грантових коштів завдяки ГО Асоціація інвалідів «Чисте серце» в рамках програми «Інтегрована гуманітарна відповідь в умовах війни та післявоєнного відновлення», що реалізується в Україні за фінансової підтримки іноземної спільноти «Disasters Emergency Committee», спрямованої на забезпечення нагальних гуманітарних, соціальних та медичних потреб і гідного життя українців у кризових умовах.

Підтримали Тетяну Михайлівну в реалізації проєкту, голова Жашківської територіальної громади Ігор Цибровський і староста с. Тетерівка Ольга Наумчук, завдяки допомозі яких спортивно-реабілітаційний центр розмістили в приміщенні старостату – наразі у трьох невеликих кімнатах, але з перспективою розширення.

Урочисте відкриття центру відбулося за участі засновниці та її близьких, представників місцевої влади й жителів села, які наразі вже активно відвідують заклад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь