A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

ВІД ІДЕЇ ДО УСПІХУ: у Соколівському ліцеї реалізували нові проєкти (ВІДЕО)

Дата: 08.09.2022 16:31
Кількість переглядів: 372

Початок нового навчального року у Соколівському опорному ліцеї Жашківської міської ради ознаменувався відкриттям двох проєктів соціальної дії «Книга в кишені» та «Рекреаційна зона», реалізованих за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.

Ініціаторами й авторами обох проєктів є молоді, креативні вчителі Соколівського ліцею – Альбіна Іванова та Ганна Молодичук, на думку яких робота педагога – це не лише належне виконання професійних обов’язків, а й створення цікавого та комфортного освітнього простору для дітей.

Зокрема, рекреаційна зона «Корисна перерва», що охоплює шахи, шашки, різноманітні настільні ігри та клуб буккросингу «Читайлик» допоможуть молодшим школярам відпочити на перерві з користю та дозволить змалку формувати читацьку культуру маленьких українців. А от проєкт «Книга в кишені» сприятиме підвищенню цифрової компетенції учнів, що є обов’язковою вимогою НУШ, навчатиме дітей активно користуватись ґаджетом та інтернетом для пошуку необхідної інформації й знайомить з можливостями віртуальних бібліотек.

Реалізація цих ідей стала можливою завдяки підтримці родини Косенюків –заступника директора ПОП «Соколівка» Олександра Володимировича та його дружини Віти Олександрівни, які долучаються до будь-яких ініціатив, що сприяють розвитку молодого покоління.

Позитивно оцінили зусилля закладу освіти й бізнесу голова Жашківської громади Ігор Цибровський, начальник відділу освіти Людмила Рябоконь, староста с. Соколівка Олександр Міщенко й самі учні, які з 1 вересня вийшли на офлайн навчання.

Лише в такому єднанні й здобуваються перемоги на всіх фронтах.

Навчаймось! Створюймо! Вірмо в ЗСУ!

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь