Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У Тетерівці (Жашківська МТГ) обговорили грантові програми на започаткування власного бізнесу та розвитку підприємництва (ВІДЕО)

Дата: 07.09.2022 10:01
Кількість переглядів: 472

У реаліях сьогодення витрати державного бюджету значно перевищують надходження. Попри те, що Україна отримує Міжнародну  підтримку, важливо подбати й про підняття власної економіки. Середній та малий бізнес у таких умовах проявив себе як найбільш гнучкий та перспективний, однак він має обмежені фінансові можливості. Тому уряд впроваджує заходи для стабілізації економічної ситуації в країні та підтримки підприємців, стимулює створення робочих місць шляхом видачі грантів для започаткування власного бізнесу, розвитку вже дієвого та навчання.

Можливість отримання грантів обговорили у Тетерівці – за ініціативи старости села Ольги Наумчук, підтримки голови Жашківської громади Ігоря Цибровського та сприяння народного депутата України Сергія Нагорняка.

Тетерівка – один із тих населених пунктів, де працює велика кількість одноосібників та є підприємливі люди з перспективними ідеями. Тож Ольга Миколаївна, за підтримки Ігоря Андрійовича й Сергія Володимировича,  використовує кожну можливість, аби допомогти землякам розвинути свою справу. Адже створення чи розширення бізнесу – це насамперед зайнятість населення, його добробут та, відповідно, додаткові надходження до місцевого бюджету. 

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь