A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Гуртуємося, підтримуємо, перемагаємо! (ВІДЕО)

Дата: 02.09.2022 11:38
Кількість переглядів: 325

ГО «Рада товаровиробників Жашківщини» об’єднує людей, які вболівають за долю свого краю та всієї держави не лише на словах, а й на ділі. І це стосується як успішного господарювання на землі, так і виконання соціальних угод, підтримки усіх сфер життєдіяльності громади, а з 2014 року – активної волонтерської роботи, спрямованої на підтримку армії.

Гуртуються місцеві аграрії й з перших днів повномасштабної російської агресії, допомагаючи землякам, які тримають стрій на передовій, продуктами харчування, медикаментами, військовим одягом, захисним спорядженням, транспортними засобами, речами першої потреби.

Днями підприємці, які входять до ГО «Рада товаровиробників Жашківщини» (Володимир і Олександр Косенюки –  ПОП «Соколівка», Іван Харченко – ПСП «Конельські Хутори», Григорій і Михайло Котки – ПСП «Відродження», Тамара Карпович – ТОВ «Тікич-Агро», Валентин Рибчук – ПСП «Олександрівка», Василь Присяжнюк – ПСП «Добробут», Микола Миколюк – ТОВ «Жашківська кінно-спортивна школа», Павло Голуб – ТОВ «Сабадаш-Агро») придбали шість автомобілів для військових, які на фронті. За дорученням очільника Жашківської громади Ігоря Цибровського, фахівці міської ради підготували відповідні дозволи й документи для перетину кордону новим транспортом, а небайдужі місцеві жителі долучились до його фарбування та облаштування  за вимогами й побажаннями військових.

Чотири із шести автівок, після їх освячення військовим капеланом Тарасом Левицьким, було відправлено нашим захисникам. Наразі готуються до передачі й інші дві одиниці техніки. 

Усі учасники цієї надважливої справи сподіваються, що машини надійно служитимуть нашим бійцям та полегшать нелегку військову службу.

 

 Отримуйте достовірну інформацію із перших вуст! Приєднуйтесь до каналу Жашківської міської ради і в Телеграм https://t.me/ZhashkivmTG


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь