A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Як у селах Жашківської МТГ готуються до нового опалювального сезону (ВІДЕО)

Дата: 31.08.2022 16:34
Кількість переглядів: 295

У Жашківській громаді підготовка до опалювального сезону йде доволі активно. Це питання тримає на постійному контролі міський голова Ігор Цибровський, який проводить робочі наради, виїжджає на місця, організовує співпрацю всіх структур, аби проблеми, що виникають, вирішувались оперативно та продуктивно.

18 серпня про проведену роботу звітували старости сіл громади. Основні теми: можливість оптимізації розміщення працівників старостату, галузей охорони здоров’я та культури в ті приміщення, кімнати яких можуть обігріватися з мінімальним використанням палива, наявність альтернативи у разі відсутності чи здорожчання газу та електрики, забезпечення дровами, організація роботи на селі працівників з благоустрою тощо.

Обговорили й питання вивезення сміття від населення, що відбувається в одних населених пунктах з допомогою місцевих сільгосппідприємців, в інших – внаслідок укладених договорів із Жашківським ВУЖКГ.  

Підсумовуючи, можна сказати, що в кожному селі громади підхід до вирішення усіх завдань індивідуальний, але спільна ціль – забезпечити безперебійне надання послуг населенню в комфортних умовах.

Очільник громади Ігор Цибровський подякував усім учасникам зібрання за пророблену роботу, повне розуміння фінансової ситуації, яка вимагає оптимізації,  та готовність йти на компроміси. Також Ігор Андрійович прозвітував перед громадою за використання зібраних благодійних коштів для потреб наших земляків, які наразі на передових позиціях, та подякував усім, хто долучається до цієї надважливої роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь