A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Пам’ятаємо. Шануємо. Дякуємо за захист (ВІДЕО)

Дата: 29.08.2022 16:01
Кількість переглядів: 385

3 рік поспіль 29 серпня відзначаємо День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії , коли, через порушені домовленості ворожим керівництвом, українська армія зазнала великих втрат. Разом із полеглими на соняховим полях, сьогодні згадуємо усіх полеглих військовослужбовців і добровольців, зокрема й Героїв Жашківщини: О. Бердеса, І.Бризіцького, В.Гриценка, І.Грубого, В.Дзюбу, П.Дульського, В.Кравченка, В.Крижанського, В.Кумановського, С.Павлюка, С.Пасічнюка, В.Триволенка, І.Холо, С.Шкредя, В.Ястремського, І.Маринчука, К.Водоп’яна, В.Волицького, Р.Дзюбу, М.Панасюка, Р. Садлівського,В.Бзіка, В.Шинкарського, О.Новосілецького,  Ж.Бібік, Д.Яремчука, О.Мигалко, В.Чорного, Р.Білоусова, В.Ходаківського.

У Жашкові вшанували пам’ять захисників і захисниць України хвилиною мовчання й покладанням квітів під час скромного заходу, який довелося передчасно завершити у зв’язку із сигналом повітряної тривоги на Черкащині. Міський голова Ігор Цибровський наголосив учасникам на дотриманні правил під час загрози та закликав усіх берегти в серцях спомин про загиблих патріотів:
«Не важливо чи збираємось ми біля пам’ятного знаку, чи знаходимось деінде, ми пам’ятаємо, якою ціною дається нам незалежність. Ми шануємо подвиги тих, хто віддав своє життя, відстоюючи ідеали демократії та справедливості на Майдані, в зоні АТО/ООС, в повномасштабній війні з російським агресором.  Молимось за тих, хто продовжує протистояти ворогам. Дякуємо кожному за захист.» 

Вічна пам’ять і шана загиблим, Слава – живим борцям і Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь