A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

РАЗОМ НАБЛИЖАЄМО ПЕРЕМОГУ! (ВІДЕО)

Дата: 26.08.2022 15:01
Кількість переглядів: 361

У Жашкові з нагоди Дня Незалежності України відбувся благодійний захід на підтримку армії. Мета – збір коштів на придбання позашляховиків для ЗСУ, який ініціювали волонтери Жашківської громади, звернувшись за підтримкою та допомогою в реалізації доброї справи до міського голови Ігоря Цибровського.

Усі подібні ініціативи, які можуть посприяти зміцненню позицій українських захисників і захисниць, Ігор Андрійович оцінює позитивно, тож за його дорученням відділом культури, молодіжної політики, спорту та туризму міської ради, під керівництвом Інни Білик, було організовано патріотичний концерт за участі творчих колективів міста й сіл громади, присвячений 31-ій річниці Незалежності України. Волонтери, своєю чергою, запросили до участі в благодійному заході підприємців, кондитерів, майстрів художнього мистецтва, боді арту та загалом усіх небайдужих мешканців, встановили тематичну фотозону.

У створеній святковій атмосфері люди охоче підтримували організаторів: одні – надавали свою допомогу для проведення ярмарки, інші – активно брали участь у ній, купували щось з представленого асортименту, щоб підтримати військовослужбовців, були активними учасниками безпрограшної лотереї.  Усе це супроводжувалось патріотичними вокальними та хореографічними виступами вихованців КЗ «Жашківський МБК», КЗ «Мистецька школа», Соколівської філії КЗ «Жашківський МБК», юнацького рок-гурту «Freedom» та ВІА «Друге життя».

Так, спільними зусиллями вдалося зібрати 50 тис.грн. А внаслідок творчої частини – подарувати мешканцям і гостям громади гарний настрій напередодні відзначення 31-ої річниці Незалежності України.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, всім, у чиїх серцях кипить любов до України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь