Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

Жашківчанин Роман Білоусов тепер захищатиме Україну з небес (ВІДЕО)

Дата: 25.08.2022 18:30
Кількість переглядів: 591

20 серпня, виконуючи свій обов’язок перед Україною, загинув її вірний син – жашківчанин Роман Петрович Білоусов.

 

Йому було лише 41. Він любив життя, людей, дорожив родиною, був хорошим другом та насамперед – патріотом своєї Батьківщини, борцем за її волю та незалежність.

Саме тому без вагань із 2014 року брав участь в антитерористичній операції, а в розпал повномасштабного російського вторгнення з’явився до військкомату з чітким наміром знову стати на захист України й дати гідну відсіч ворогові.

 

Сержант Роман Петрович Білоусов (5.02.1981 р.н.) мобілізувався до лав ЗСУ 19 квітня. Був командиром бойової машини – командиром відділення механізованого батальйону однієї з військових частин. Роман Петрович відмінно виконував свої функціональні обов’язки, користувався авторитетом серед колег, виявляв мужність, патріотизм, незламність духу, вірність військовій присязі. 20 серпня в м. Мар’їнка Донецької обл. сержант загинув від поранень не сумісних з життям – внаслідок мінометного обстрілу з боку країни-агресора.

 

Із полеглим Героєм сучасності Жашківська громада прощалася 25 серпня, опустившись на коліна та схиливши голови перед світлою пам’яттю Романа. У сержанта Білоусова залишились батьки, брат, дві донечки та чимало добрих друзів.

 

Поділяють горе рідних і близьких та висловлюють їм щирі співчуття з приводу непоправної втрати  міський голова Ігор Цибровський, депутатський корпус, виконавчий комітет і апарат виконавчого комітету Жашківської міської ради.

 

Ми не забудемо ніколи, як дорого коштує мирне небо над головою! Ми ніколи не пробачимо окупантам тих жертв і страждань, які вони принесли на нашу землю.

Герої не вмирають!

Вічна слава і пам’ять Роману Петровичу Білоусову…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь