A A A K K K
для людей із порушенням зору
Жашківська міська рада
Черкаська область, Уманський район

У с. Конела (Жашківська МТГ) розіграли Кубок пам’яті (ВІДЕО)

Дата: 23.08.2022 17:31
Кількість переглядів: 298

У Конелі, в День Першого Медового Спасу,  розіграли Кубок пам’яті військовослужбовців – з метою вшанування тих, хто гідно виконував військовий обов’язок до останнього подиху та підтримки української армії, яка продовжує тримати оборону країни.

 

Ініціатором проведення футбольного турніру став уродженець с. Конела Богдан Ліснічук, якого підтримав в організації заходу відділ культури, молодіжної політики, спорту та туризму Жашківської міської ради. Господарі подбали про гостинну зустріч спортсменів, влаштувавши поле для гри та подбавши про традиційне частування всіх присутніх юшкою.

 

Позитивно оцінив ініціативу Богдана Ліснічука й очільник Жашківської громади Ігор Цибровський, який залюбки взяв участь у заході, привітавши місцевих і гостей села з Медовим Спасом та спортивним святом. «Сьогодні футбол єднає людей у прагненні підтримати військових, вшанувати тих, кого немає серед живих. І відрадно, що гуртуються люди не лише в містах, обласних центрах, а й в таких невеличких населених пунктах, як Конела. Це свідчення нашої єдності на усіх фронтах та водночас – популяризація спорту на селі, що має не меншу вагу для гідного виховання молодого покоління» - підкреслив Ігор Андрійович.

 

Змагання були цікавими, а подекуди – запеклими. Та не перемога була основною метою учасників, а бажання випробувати свої сили, зарядитися адреналіном і позитивними емоціями.

 

Серед команд-учасників – Кубок пам’яті виборола збірна села Конела, друге місце – у СК «Жашківська громада», третє – у збірної Бузівки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь